Royal Canin a kutyák kedvence

A Royal Canin avagy a név kötelez

Úgy gondolom nincsen olyan kutyus gazdi, aki ne hallott volna még a Royal Canin kutyatápokról, ugyanis ez az a kutyatáp, mely már jó pár évtizede örvendezteti a kutyusukat és a gazdikat egyaránt. Amennyire az én tudom a Royal Canin az egyik leggazdagabb és legrégebbi múltra visszanyúló kutyatáp, hiszen már lassan fél évszázada, hogy egy állatorvos, aki nem is igazán kutyákra volt specializálódva megalkotta ezt a nagyszerű állateledelt, mely azóta is töretlen népszerűségnek és hírnévnek örvend az állateledelek piacán. Az adott kutyatáp legfőbb különlegessége abban rejlik, hogy az állatok igényeihez maximálisan alkalmazkodik az adott termék. Ezalatt gondolok arra, hogy az étel kifejlesztésekor különösen nagy hangsúlyt fektetnek abba, hogy az adott étel fogyasztói köre, vagyis a kutyusok, milyen méretűek, hány évesek, milyen fajtájúak és ezekhez mérten alakítják ki az adott életkorhoz, mérethez, fajtához leginkább megfelelő kutyatápot, melyben mindig az adott típusra fókuszálva adagolnak olyan tápanyagokat és vitaminokat, melyre az adott típusú kutyusnak abban az időszakban a legnagyobb szüksége van. Kivétel nélkül minden Royal Canin kutyatápban megtalálhatóak a kutyusok számára legfontosabb táplálékok, mint például a fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok, szénhidrátok, melyek elengedhetetlenül fontosak a kutyusok egészségének a megőrzéséhez.  Bár alapvetően a Royal Canin, mint már a fentiekben is említettem elsősorban a kutyatápokra van specializálódva, de emellett foglalkozik macska eledelek gyártásával is, így a macska gazdik sem maradnak ki a minőségi tápanyag forrásokból.

A Royal Canin értékei

A Royal Canin legfőbb alapelvei közé tartozik az, hogy a folyamatos fejlődésre teszik a hangsúlyt és mindig jobbnál-jobb ételeket fejlesztenek ki a kis jószágoknak, annak érdekében, hogy minél tovább egészségesek lehessenek. Éppen ezért állatorvosok segítségével fejlesztik ki az állateledeleiket és emelet folyamatos jelleggel ügyelnek arra, hogy a visszajelzésekre is figyeljenek, így folyamatosan kapcsolatban állnak olyan kutya illetve macska gazdikkal, akik az adott étellel etetik már évek óta töretlenül a kis jószágukat.

Szintén nagyon fontos alappillére a Royal Canin kutyatápoknak, hogy a fenntarthatóságra törekednek és erre a gyártásnak minden folyamatában ügyelnek is. Továbbá meg lehetünk arról győződve, hogy a Royal Caninnál mindig a háziállatunk lesz az első helyen és az ő érdekeit és egészségét fogják az első helyre tenni. Tulajdonképpen három fő kitűzött cél van a Royal Canin hosszú távú tervei között. Az első természetesen az egészséges bolygó, ennek függvényében, mint már az előbbiekben is említettem nagyon nagy hangsúlyt tesznek a fenntarthatóságra és a környezetvédelmére, ezt a szempontot természetesen abszolút figyelembe veszik a mindennapos gyártási folyamatok során, illetve az egész cég tudatosan dolgozik azon, hogy minden cselekedetüket a fenntarthatóságnak és a környezetvédelemnek szenteljék. A második szintén nagyon lényeges pontjuk a céljaik listáján, hogy olyan munkakörnyezetet teremtsenek a cégnél dolgozók számára, mely fejlődő képes és inspiráló is egyben. A harmadik cél pedig úgy gondolom attól függetlenül, hogy jelen felsorolásban az utolsó helyet kapja, mégis a legfontosabbak közé tartozik, hogy a háziállatok a lehető legegészségesebbek és a legboldogabbak legyenek, éppen ezért dolgoznak háziorvosokkal közösen, hogy a lehető legtáplálóbb és egészségesebb eledelt tudják létrehozni kis kedvenceink számára.

Én személy szerint nagyon szimpatikusnak találom a Royal Canin üzlet politikáját, hiszen amellett hogy ténylegesen egy rendkívül minőségi és megbízható tápról beszélünk, amellett abszolút értékes és becsülni való üzletpolitikát folytatnak. Én személy szerint biztosan ezt a tápot választanám a kis kedvencemnek. Akit bővebben érdekelne a Royal Canin kutya/macska tápja az látogasson el a Petnet weboldalára a https://www.petnet.hu/gyarto/Royal_Canin-208, ahol mindig nagyon jó áron lehet hozzájutni az ilyesfajta termékekhez.

Személyes vélemény a Royal Caninról

Én személy szerint úgy gondolom, hogy a kutyusunk megérdemli a lehető legkiválóbb ételt, mely amellett hogy ízletes számára még táplálja is őt. A Royal Canin pedig abszolút megbízható állateledel, melytől a kutyusunk egészen biztosan kiváló egészségnek fog örvendeni hosszú éveken keresztül. Úgy gondolom a Royal Canin már kiállta az idő próbáját és 1968 óta folyamatosan bizonyítja, hogy a lehető legkiválóbb állateledel a piacon, melyre érdemes pénzt áldozni, hiszen hosszútávon kutyusunk egészsége és boldogsága adja a biztosítékot arra, hogy jól választottunk.

You may also like